Infrastructuur

In een geklasseerd architecturaal erfgoed biedt de diversiteit en de polyvalentie van de zalen de mogelijkheid om ieder type van bedrijfsevenement met klasse te onthalen (seminaries, personeelsfeesten, congressen, businessmeetings, …) maar ook alle mogelijke privé-evenementen (huwelijksfeesten, verjaardagen, doopfeesten, communiefeesten, …).

Onze ruimten voor recepties in detail

Ontdek hieronder een korte beschrijving van de onthaalcapaciteiten van onze verschillende ruimten en zalen voor recepties :

Furstenberg Grande

Furstenberg Grande

Furstenberg Grande is een zeer grote zaal, ideaal voor het organiseren van grote vergaderingen, tentoonstellingen, cocktailparty's en diners met een groot aantal genodigden. Ze is tevens goed toegankelijk voor personen met een lichamelijke beperking.

Oppervlakte

255 m²

Theater

400 personen

School

240 personen

Cocktail

300 personen

Banket

220 personen

Grange

Grange

De Grange is een mooie lumineuze zaal, met zeer hoge plafonds en traditionele zichtbare houten balken, wat deze zaal een prachtig authentiek karakter geeft. De zaal beschikt over verschillende gewelfde ramen, met een prachtig uitzicht op een privatieve binnenkoer.

Oppervlakte

365 m²

Theater

250 personen

School

120 personen

Cocktail

600 personen

Banket

380 personen

U heeft vragen betreffende de verschillende zalen in ons kastelencomplex ?

Contacteer onze medewerkers van het Kasteeldomein van Modave ! Wij staan klaar om u zo spoedig mogelijk te beantwoorden.