Privé-recepties en huwelijksfeesten

Het Kasteeldomein van Modave is de droomlocatie om uw gasten te ontvangen voor uw huwelijksfeest, communiefeest, doopfeest, verjaardag of ander familiefeest.  Wij bieden onze klanten een package, waarbij de huur van de zaal, het noodzakelijke materiaal (stoelen, tafels, tafelkleden, muziek & licht, ...) maar ook de catering verzorgd door de talentvolle Traiteur Paulus (buffet, cocktailparty, show cooking, diner geserveerd aan tafel, ...) is inbegrepen.

Formulier

Vul het onderstaande formulier 24 uur per dag in voordat u op "Verzenden" klikt.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 
 
 
 
Le préfixe international est obligatoire. (ex.: +32(474)12-34-56)
 
 
 

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = Deze velden zijn verplicht)

De voordelen van het organiseren van uw trouwfeest of familiefeest in ons domein

Wanneer u de organisatie van uw huwelijk, communiefeest, doopfeest, verjaardag of ander familiefeest toevertrouwt aan het Kasteeldomein van Modave, geniet u van een enorme meerwaarde :

  • Een hotel om uw genodigden stijlvol te laten overnachten ;
  • Geen kurkrecht : onze klanten zijn vrij om hun eigen wijnflessen en aperitief mee te brengen zonder extra kosten ;
  • Een park met prachtige tuinen, de ideale plaats voor de mooiste trouwfoto's en foto's van uw genodigden ;
  • Professionele raad: ons team beschikt over een uitgebreid adressenboekje met interessante telefoonnummers voor uw huwelijksfeest of familiefeest (fotograaf, DJ, koetsenverhuur, animators, enz.) ;
  • Een omkadering en een begeleiding van A tot Z van onze klanten ;
  • Drie zalen in telkens een andere sfeer : dankzij deze configuratie, heeft u de luxe om het onthaal van uw gasten, het aperitief en het diner in drie verschillende ruimten te laten doorgaan. De Furstenberg Voutée-zaal biedt een intieme sfeer,  terwijl de majestueuze zaal Grange een grootsheid en plechtigheid uitstraalt. Tenslotte is er de zaal Furstenberg Grande, met een heerlijke mengeling van beide sferen.

Om van uw huwelijksfeest een magisch moment te maken, organiseren wij nooit twee huwelijksfeesten tegelijkertijd. Nochtans zouden onze vele zalen dit wel toelaten, maar wij denken dat het in het belang is van ieder, om slechts één evenement per keer te organiseren. Op die manier kunnen wij telkens weer een zeer hoog niveau van service garanderen, en ondergaat de klant geen hinder van de eventuele interferenties van een ander feest.

Huwelijksfeesten en privé-recepties in foto's

Ons domein en het schitterende kader zijn uitstekend aangepast voor huwelijken. Ontdek onze locatie in beelden :

U kijkt ernaar uit uw gasten te imponeren tijdens uw huwelijksfeest of familiefeest ?

Gun uwzelf het genoegen uw feest door te laten gaan in één van de feestzalen van het Kasteeldomein van Modave, dat geklasseerd erfgoed is van de Waalse Regio ! Gegarandeerd onvergetelijke herinneringen en veel emoties ! Contacteer onze organisatoren voor bijkomende vragen, meer informatie of een prijsofferte.