Een zaal huren voor uw werkvergadering: tips om goed te kiezen

We zoemen even in op het thema een vergaderzaal huren tussen Namen en Luik: welke criteria moet men in acht nemen om van een business event een groot succes te maken? Hoe maakt u de juiste keuze wat de zaal betreft? Hieronder vindt u alle tips !

Geef de voorkeur aan het huren van een volledig uitgeruste en ingerichte vergaderzaal

U heeft tafels en stoelen nodig voor de deelnemers aan uw seminarie? U moet tevens een podium hebben, een lessenaar en een draadloze microfoon voor de sprekers? U wenst een HD projectiesysteem met geluid? Uw deelnemers moeten voorzien worden van papier en pen? U wenst tevens een fotokopieermachine om het programma te kunnen uitdelen aan uw publiek? Het beste is dan uiteraard dat u kiest voor een vergaderzaal waar dit allemaal aanwezig is. In het Kasteeldomein van Modave is al het bovenstaande materiaal inbegrepen in de huur van een vergaderzaal, maar er is zelfs nog meer! Internetverbinding, whiteboards, een fax, DVD-spelers, flip charts, noem maar op!

Een seminariezaal met een grote parking: een niet te onderschatten criterium in uw zoektocht

Wanneer u meerdere honderden mensen uitnodigt voor uw congres, uw seminarie of uw werkvergadering, dan kunt u beter direct ook kiezen voor een locatie met voldoende parking, zodat alle deelnemers aan uw bedrijfsevenement gemakkelijk kunnen parkeren. Ons businesscentrum in de streek rondom Luik beschikt over twee grote parkings. Een eerste met 140 plaatsen, en een tweede met nog eens 60 plaatsen. Daarnaast is het mogelijk te parkeren langs de weg die toegang verleent tot het kasteel, waar in het totaal nog eens 300 tot 400 wagens een plaatsje kunnen vinden.

Hostessen voor de onthaal van de deelnemers aan uw bedrijfsevenement : maak direct een professionele indruk

U wenst direct zeer professioneel over te komen tijdens de organisatie van uw business event ? Maak dan optioneel gebruik van een service met hostessen, eventueel gekleed in de kleuren van uw bedrijfslogo die de gasten professioneel onthalen en begeleiden doorheen de verschillende infrastructuren en vergaderzalen die het Kasteeldomein van Modave biedt. Op aanvraag kunt u tevens kiezen voor twee- of drietalige hostessen!

U wenst uw gasten een overnachting of restauratie aan te bieden: kies voor een businesscentrum dat die mogelijkheid biedt

In het geval dat u uw genodigden wenst te voorzien van versnaperingen tussen de vergaderingen door, kiest u best ook voor een zalencomplex waar een cateringdienst voor professionele evenementen wordt aangeboden. Wanneer uw seminarie meerdere dagen in beslag neemt en uw deelnemers misschien van ver komen, kunt u best ook kiezen voor een businesscentrum met hotelkamers in Wallonië.

Laat dit grote moment van uw bedrijf vastleggen op gevoelige plaat en huur de diensten in van een beroepsfotograaf

Net als het Kasteeldomein van Modave, bieden sommige andere verhuurders van vergaderzalen ook de diensten van een beroepsfotograaf aan. Deze kan dan een mooie fotoreportage maken van uw evenement en de hoogtepunten van uw congres vereeuwigen.

U wenst uw congres af te sluiten met een gala-avond : opteer dan voor een vergaderzaal waar deze infrastructuur wordt aangeboden

U wenst het nuttige aan het aangename te koppelen? Dat is zeker mogelijk : na enkele dagen van intense concentratie tijdens uw seminarie, is het meer dan aangenaam de inspanningen af te sluiten met een ontspannende gala-avond of een andere ontspannende bezigheid. Ons prachtige Kasteeldomein gelegen tussen Namen en Luik biedt een brede waaier van zalen aan, die zo omgetoverd kunnen worden van werkvergaderzaal tot vrolijke feestzaal voor een privé-receptie.

Kies tevens voor een businesscentrum dat zorgt voor een gepaste signalisatie

Een belangrijk onderdeel bij het huren van een zaal voor een bedrijfsevenement is een professionele signalisatie en bewegwijzering. Een geslaagd en professioneel bedrijfsevenement moet tot in de allerkleinste details af zijn, en daar hoort een juiste signalisatie bij. Bespreek op voorhand het belang dat u hieraan hecht : wenst u enkel bordjes met uw bedrijfslogo, of wenst u tevens vlaggen in de kleur van uw bedrijf, grote spandoeken, de aanwezigheid van hostessen in uw kleuren, enz.

Een vergaderzaal huren in een prachtig en ruim kader leent zich uitstekend voor teambuilding activiteiten

U wenst de vergaderingen af te wisselen met kleine ontspannende teambuilding activiteiten of ateliers, binnenshuis of buitenshuis? Dan is het belangrijk uw seminarie te organiseren in een uitzonderlijk kader, waar voldoende ruimte is om alle deelnemers aan eenzelfde activiteit deel te laten nemen en waar voldoende teambuilding materiaal en mogelijkheden aanwezig zijn. Eén van de sterke punten van ons uitzonderlijke zalencomplex in de provincie Luik, is dat het gelegen is in een natuurreservaat van 450 ha met tal van wandelwegen, maar tevens een park bezit van meerdere hectaren groot met aangelegde Franse tuinen. Het geeft de mogelijkheid professionele activiteiten te organiseren, zoals grootse Family Days. Bij slecht weer, bieden de vele binnenzalen in het Kasteeldomein de mogelijkheid indooractiviteiten te organiseren met alle genodigden. Daarnaast zal de uitstraling van dit prachtige kasteel met haar rijke geschiedenis en de romantische ligging van het domein u zeker niet onberoerd laten.

Gun uzelf het nec plus ultra wat vergaderzalen betreft in Wallonië: denk aan het Kasteeldomein van Modave !

Ons aanbod wat zaalverhuur betreft voor bedrijfsevenementen is uiterst flexibel. U kunt een zaal huren voor een dag, een avond, maar ook voor meerdere dagen! Contacteer ons team in Modave voor meer inlichtingen of voor een gratis prijsofferte voor het huren van een vergaderzaal.